8490
Nederland
Amsterdam
Online beste prijs garantie

Ballenbakboot

2017-10-27

Al decennia lang ontvangt Canal Tours Amsterdam, onderdeel van toeristisch bedrijf Stromma Nederland, gasten aan boord voor een rondvaart over de grachten. Vanuit de rondvaartboot, sloep of waterfiets: Amsterdam is het mooist vanaf het water. Om Amsterdammers te laten genieten van de stad vanaf het water, creëert Canal Tours Amsterdam een Ballenbakboot. Speciaal voor Museumnacht wordt al het meubilair uit één van de boten verwijderd en vervolgens gevuld met wel 36.000 ballenbakballen. Al zwemmend in duizenden kleurrijke ballen kunnen de Amsterdammers hun jeugd herleven, terwijl de grachtengordel aan hen voorbijtrekt.


Guilty pleasures en mooie prijzen
Vanaf de Stromma steiger achter het Rijksmuseum vaart Canal Tours Amsterdam ieder half uur af voor 20 minuten speelplezier. Bezoekers krijgen tijdens de vaart de mogelijkheid om een kleurrijke duik te nemen in deze Ballenbakboot. Daarnaast worden er hitjes en guilty pleasures gedraaid en zijn er prijzen op te duiken. Ultiem jeugdsentiment!

Er wordt een grote opkomst verwacht. Het Facebookevenement is inmiddels zo populair dat er meer dan 5.500 geïnteresseerden zijn. Om vrij te kunnen spelen is er beperkt ruimte aan boord, er kunnen zo’n 25 personen per afvaart mee. Tussen 19.30 en 23.30 uur vaart Canal Tours Amsterdam ieder half uur af, wat ruimte biedt aan in totaal zo’n 200 personen. Het advies is dan ook: kom op tijd.

Dankjewel! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief
Deze website ondersteunt geen Internet Explorer. Om er zeker van te zijn dat de website goed werkt, raden wij aan een andere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld: Microsoft Edge, Google Chrome of Safari.