TripAdvisor TripMaximizer Cruise

Ontdek de mooiste plekjes van Amsterdam

vanaf € 17,90

In Amsterdam is oneindig veel te doen. Er zijn ontelbare cafés, restaurants, musea en winkels om te ontdekken. In deze stad hoef je je nooit te vervelen! Maar met zo veel mogelijkheden, is het soms lastig om te kiezen waar je heen wilt. Welke musea wil je bezoeken en waar ga je eten? Wij hebben de oplossing! Samen met TripAdvisor hebben wij deze rondvaart voor je samengesteld, zodat jij alles uit je bezoek kunt halen.

Voor deze rondvaart hebben we een selectie gemaakt uit de hoogtepunten aan het water met de hoogste rating. Echte aanraders volgens de wereldwijde reiscommunity van TripAdvisor. Tips voor mooie plekken en leuke activiteiten uit de eerste hand. Tijdens de rondvaart krijg je tips en inspiratie om je dagen in Amsterdam te vullen. We laten je enkele musea, markten, cafés en restaurants met de hoogste ratings zien. Kom aan boord en geniet!  

De rondvaart wordt aangeboden in 19 talen, op een van onze volledig elektrische boten. Sluit je gratis oortelefoon aan en kies je taal. De stad glijdt aan je voorbij, terwijl je geniet van de typisch Nederlandse lekkernij die we je aanbieden. De TripAdvisor TripMaximizer rondvaart is de ideale manier om alles te halen uit je bezoek aan Amsterdam.

Inclusief goodie bag met plattegrond en heerlijke stroopwafels.

Kies je tour:

TripAdvisor TripMaximizer Canal Cruise

1uur

Ontdek de hoogtepunten van Amsterdam met de beste rating tijdens de TripAdvisor TripMaximizer rondvaart van Stromma.

TripAdvisor TripMaximizer Canal Cruise

Tour info

Seizoen:

28 jul - 04 nov 2018

Vertreklocatie:

Prins Hendrikkade 33a (tegenover Centraal Station), Amsterdam

:

1uur

Beschrijving:

Kinderen 4-12: €8,95 Kinderen 0-3: gratis

Gids via koptelefoon

Beschikbare talen:

Je vindt dit misschien ook leuk

We also recommend