Amsterdam Harbour Cruise

Ontdek de stoere kant van de stad

Amsterdam Harbour Cruise, sightseeing by boat Amsterdam Harbour Cruise, boat sightseeing Amsterdam Harbour Cruise, boat sightseeing tour Amsterdam Harbour Cruise, submarine along the sightseeing tour Amsterdam Harbour Cruise, sightseeing by boat
vanaf € 15

De Harbour Cruise vaart niet meer. Je kan wel door de Amsterdamse haven varen met één van onze groepsarrangementen op het IJ.

Spot een Russische onderzeeër, historische pakhuizen en een replica van een driemaster uit 1850. Of vergaap je aan moderne architectuur zoals het Eye Film Museum, Muziekgebouw aan het IJ en het REM eiland. Je kijkt 1,5 uur lang je ogen uit tijdens de Amsterdam Harbour Cruise langs de oevers van het IJ. Vroeger was het IJ de thuishaven van de VOC en tegenwoordig meren er jaarlijks talloze imposante cruiseschepen aan. Op de vernieuwde Amsterdam Harbour Cruise is een gids aan boord om je een hoop leuke wetenswaardigheden te vertellen in het Nederlands en Engels.

In de gezellige salon van het schip kun je een drankje en een snack bestellen en genieten van het steeds veranderende uitzicht. Bij mooi weer bekijk je dit alles met de wind in de haren en de zon in het gezicht, vanaf het open bovendek. Vanaf dit terras heb je het beste uitzicht van Amsterdam.

Amsterdam Harbour Cruise – Summer

1h 30min

Verlaat de grachten van Amsterdam en verken de havens van het IJ met een live gids aan boord. De Amsterdam Harbour Cruise vertrekt vanaf Pier 14 aan de achterkant van het Centraal Station.

Tour info

Seizoen: 01 april 2017 - 04 september 2017

Vertrekt van: Steiger 14 (achter Centraal Station Amsterdam)

Kinderen 4-12 jaar: €7.50
Kinderen 0-3: Gratis.

Beschikbare talen:

Je vindt dit misschien ook leuk

Hop On Hop Off Amsterdam
Online korting

Hop On – Hop Off Boat

Sightseeing in uw eigen tempo

Tijdsduur 24h
Met de Hop On - Hop Off Boat heb je een sightseeing boottocht en vervoer tussen de hot spots van Amsterdam in één! Online krijg je €2,- korting op alle...
Waterfietsen op de Amsterdamse gracht met Pedal Boats.jpg

Pedal Boat Amsterdam

Waterfietsen door de Amsterdamse grachten

1h 30min
Waterfietsen, de leukste attractie op de grachten van Amsterdam. Huur een waterfiets en verken de grachten.

Open Boat Tours

Beleef de grachten vanuit een elektrische sloep

1h 15min
Vaar mee in een sloep! Met deze boottocht door Amsterdam kom je op plekken waar de grote boten niet kunnen komen.