Amsterdam Harbour Cruise

Ontdek de stoere kant van de stad

Amsterdam Harbour Cruise, sightseeing by boat Amsterdam Harbour Cruise, boat sightseeing Amsterdam Harbour Cruise, boat sightseeing tour Amsterdam Harbour Cruise, submarine along the sightseeing tour Amsterdam Harbour Cruise, sightseeing by boat
vanaf € 15

Spot een Russische onderzeeër, historische pakhuizen en een replica van een driemaster uit 1850. Of vergaap je aan moderne architectuur zoals het Eye Film Museum, Muziekgebouw aan het IJ en het REM eiland. Je kijkt 1,5 uur lang je ogen uit tijdens de Amsterdam Harbour Cruise langs de oevers van het IJ. Vroeger was het IJ de thuishaven van de VOC en tegenwoordig meren er jaarlijks talloze imposante cruiseschepen aan. Op de vernieuwde Amsterdam Harbour Cruise is een gids aan boord om je een hoop leuke wetenswaardigheden te vertellen in het Nederlands en Engels.

In de gezellige salon van het schip kun je een drankje en een snack bestellen en genieten van het steeds veranderende uitzicht. Bij mooi weer bekijk je dit alles met de wind in de haren en de zon in het gezicht, vanaf het open bovendek. Vanaf dit terras heb je het beste uitzicht van Amsterdam.

Amsterdam Harbour Cruise – Summer

1h 30min

Verlaat de grachten van Amsterdam en verken de havens van het IJ met een live gids aan boord. De Amsterdam Harbour Cruise vertrekt vanaf Pier 14 aan de achterkant van het Centraal Station.

Tour info

Seizoen: 01 april 2017 - 29 oktober 2017

Vertrekt van: Steiger 14 (achter Centraal Station Amsterdam)

Kinderen 4-12 jaar: €7.50
Kinderen 0-3: Gratis.

Beschikbare talen:

Combo: 100 Highlights + Harbour Cruise

2h 30min

Combineer een 1-uurs rondvaart langs alle highlights van Amsterdam met een verrassende tocht door de haven van Amsterdam.

Tour info

Seizoen: 01 mei 2017 - 29 oktober 2017

Vertrekt van: 100 Highlights Cruise: Prins Hendrikkade 33a (tegenover Centraal Station), Amsterdam Harbour Cruise: Steiger 14 (Achter Centraal Station)

Kinderen 4-12 jaar: €11.75
Kinderen 0-3: Gratis.

Beschikbare talen:

Je vindt dit misschien ook leuk

Canal Pedal Boats, Utrecht
Online soon

Pedal Boat Utrecht

Waterfietsen door de grachten van de Domstad

1h 30min
Waterfietsen op de mooiste gracht van Utrecht, de Oude Gracht. Bekijk de Domstad vanaf het water.
Online korting

100 Highlights Cruise

Dé rondvaart door de Amsterdamse grachten

1h
Vaar langs 100 highlights van de stad tijdens de beste 1-uurs rondvaart van Amsterdam! Normale prijs €18,- nu online voor:
Private Luxury Canal Cruise_Boat rental Amsterdam

Private Luxury Canal Cruise

Privé cruise door de Amsterdamse grachten

Ervaar Amsterdam in stijl in een nostalgische salonboot.