Keukenhof & Bollenstreek

De mooiste bloementuinen ter wereld

#keukenhof

Keukenhof-Flowers_Windmill Keukenhof_Tulips-Bus Tour

Het fleurigste dagje uit

Het fleurigste dagje uit beleef je bij Keukenhof! Bloemen, bloemen en nog eens bloemen, zo ver als je kunt kijken. Van 23 maart tot 21 mei staan ruim 7 miljoen bloembollen in bloei en zijn er meer dan 800 verschillende soorten tulpen te bewonderen. Naast de 32 hectare aan bloemen, vind je in Keukenhof unieke kunstwerken, evenementen, inspiratietuinen en bloemenshows.

Het Keukenhof thema van 2017 is Dutch Design, wat gekenmerkt wordt door innovatieve oplossingen in combinatie met Hollandse nuchterheid. Dit thema is uitgewerkt in de bloemenshows die worden georganiseerd in het Oranje Nassau Paviljoen en in een bloembollenmozaïek. Daarnaast is een aantal inspiratietuimen gewijd aan Dutch Design, waaronder de Mondriaantuin waar primaire kleurvlakken één van de trekpleisters van dit jaar vormen.

Ook voor kinderen is Keukenhof een ware beleving. Speciaal voor de kleintjes is er een kinderboerderij, doolhof, speeltuin en een speurtocht. Daarnaast zijn er tal van educatieve en informatieve activiteiten in het park.

The map

Keukenhof & Flowerfields

Onze bus vervoert je in 45 minuten van Amsterdam naar Keukenhof. Hier nemen we je mee op een korte rondleiding langs de hoogtepunten van het park. Vervolgens krijg je ruim de tijd om Keukenhof zelf te ontdekken.

€ 55 6h
Tour info

Seizoen: 23 maart 2017 - 21 mei 2017

Vertrekt van: A'DAM Tower, Overhoeksplein 5, Amsterdam

Kinderen 4-12 jaar: €27.50
Kinderen 0-3: Gratis

Beschikbare talen: