Pizza Cruise

Pizza op de Amsterdamse grachten

#pizzacruise

Pizza Cruise Amsterdam, evening cruise with food Pizza Cruise Amsterdam, family onboard Pizza Cruise Amsterdam canals
vanaf € 39

Het maakt niet uit met wie je in Amsterdam bent, de Pizza Cruise van Canal Tours Amsterdam is altijd een goed idee! Stap bij ons aan boord met je vrienden, familie of geliefde en beleef een gezellige avond op de grachten. Er is in de hele stad geen mooiere plek om uit eten te gaan!

Je begint je boottocht met een hapje en een drankje en al snel daarna arriveert je favoriete pizza. Die wordt gewoon aan boord bezorgd! Vergeet tijdens het eten van je pizza niet te genieten van de omgeving want in deze 1,5 uur durende rondvaart doe je vele bijzondere plekjes aan. Onze host aan boord vertelt je over enkele highlights.

Op de Pizza Cruise wordt je compleet door ons in de watten gelegd. Het enige dat je zelf hoeft te doen is genieten van de stad, het eten en je gezelschap. Tijdens de Pizza Cruise zijn alle drankjes in de prijs inbegrepen. Je hebt de keuze uit bier, wijn en frisdrank. En om de verwennerij compleet te maken, sluit je de maaltijd en boottocht af met ijs van Ben & Jerry’s. Wie wil dat nou niet?

Kies je tour:

Pizza Cruise

1uur 30min

Een rondvaart door Amsterdam met pizza naar keuze en Ben & Jerry's. Check-in uiterlijk 20 minuten voor vertrek op het Damrak, Pier 5.

Pizza Cruise

Tour info

Seizoen:

21 mrt - 04 nov 2018

Vertreklocatie:

Stromma Damrak, Pier 5

:

1uur 30min

Beschrijving:

Kinderen 4-12 jaar: €19,50
Kinderen 0-3: Gratis

WC
Live gids

Beschikbare talen:

Pizza Cruise - Winter

1uur 30min

Een rondvaart door Amsterdam met pizza naar keuze en Ben & Jerry's. Check-in uiterlijk 20 minuten voor vertrek op Prins Hendrikkade 37a.

Pizza Cruise - Winter

Tour info

Seizoen:

05 nov 2018 - 20 mrt 2019

Vertreklocatie:

Stromma CS Oost - Prins Hendrikkade 37a (tegenover Centraal Station).

:

1uur 30min

Beschrijving:

Kinderen 4-12 jaar: €19,50
Kinderen 0-3: Gratis

WC
Live gids

Beschikbare talen:

Je vindt dit misschien ook leuk

We also recommend