Valentijn Amsterdam

2017-01-24
Valentijn Amsterdam

Dinsdag 14 februari is het weer Valentijnsdag, de dag van de liefde! Ben je op zoek naar een romantisch uitje? Zoek dan niet langer. Wij bieden je romantische vaarten op het meest bijzondere plekje van Amsterdam: de grachten. ’s Avonds maken duizenden lichtjes van Amsterdam een betoverend plaatje en het ideale decor voor jullie avondje uit. Laat die kriebels in je buik, blozende wangen en knikkende knieën maar komen.

Valentijnsdiner aan boord

Dit jaar trekken we alles uit de kast om het jou en je Valentijn naar de zin te maken. Op de Valentijn vaarten geniet je van een overheerlijk viergangendiner, terwijl de romantisch verlichte Amsterdamse grachten aan jullie voorbijtrekken. Aan boord wordt je welkom geheten met een lekker glas bubbels en ons vriendelijk personeel staat de hele avond klaar om jullie op je wenken te bedienen. Vier de liefde dit jaar op de grachten met de Valentijn Dinner Cruise.

 

Andere romantische avondvaarten

Al andere plannen voor je valentijnsdiner? Geen probleem, je kunt ook iets later op de avond bij ons aan boord stappen voor een borrelcruise.
Sluit je Valentijnsdag in stijl af op de Amsterdamse grachten met de Dutch Cheese & Wine Cruise of de Cocktail Cruise.
Geniet tijdens deze sfeervolle vaarten van een hapje en een drankje en natuurlijk van elkaars gezelschap.

Leuk om te doen!

Er wordt gezegd dat wanneer je elkaar kust onder de Magere Brug, je voor altijd bij elkaar zal blijven.
Of het nu een feit of een fabel is; het is in ieder geval een prachtige plek om je Valentijn mee naar toe te nemen op deze romantische dag.