Amsterdam Light Festival Open Boat Tour

Bewonder de kunstwerken vanaf een sloep

#amsterdamlight

Amsterdam Light Festival Open Boat Tour 2 Amsterdam Light Festival Open Boat Tour 3 Amsterdam Light Festival Open Boat Tour 4
vanaf € 24,50 27,50

Met de Amsterdam Light Festival Open Boat Tour beleef je het Amsterdam Light Festival op een wel heel bijzondere manier! Vanaf de open sloep ben je verzekerd van het allerbeste uitzicht op de kunstwerken en kun je ze van dichtbij bekijken. Je vaart zelfs zo dicht langs de kunstwerken dat je ze bijna kunt aanraken. Ook maak je vanaf de Open Boat de mooiste foto’s.

De schipper van de Amsterdam Light Festival Open Boat Tour is tegelijkertijd je gids en zit vol met verhalen over het festival en Amsterdam. De open sloep is niet alleen wendbaar, maar ook heel knus. Je zit met een klein groepje festivalbezoekers aan boord, met wie je deze speciale ervaring deelt. Je hoeft overigens niet bang te zijn voor kou, want je zit lekker onder een dekentje al nippend aan je Glühwein of warme chocolademelk.. Op deze manier geniet je optimaal van de kunstwerken en van deze hartverwarmende rondvaart!

Regen? Geen probleem!

Bij erg slecht weer zorgen wij ervoor dat je beleving van het Amsterdam Light Festival niet in het water valt. 

Kies je tour:

Amsterdam Light Festival Open Boat Tour

1uur 15min

Vertreklocatie: Prins Hendrikkade 37 (tegenover Centraal Station). In het geval van slechte weersomstandigheden wordt u vóór 14:00 uur door ons gebeld om uw boeking aan te passen.

Amsterdam Light Festival Open Boat Tour

Tour info

Seizoen:

29 nov 2018 - 20 jan 2019

Vertreklocatie:

Vertreklocatie: Prins Hendrikkade 37 (tegenover Centraal Station).

:

1uur 15min

Live gids

Beschikbare talen:

Je vindt dit misschien ook leuk

We also recommend