Water Colors LOOKOUT

Combi: Water Colors Cruise + LOOKOUT

Amsterdam Light Festival 2017/2018 is afgelopen. Tot volgend jaar!

#amsterdamlight

Water Colors LOOKOUT_tulpen in de gracht

Ben je in de stemming voor een spectaculaire avond uit tijdens het Amsterdam Light Festival? Kies dan voor Water Colors LOOKOUT en bekijk Amsterdam vanaf grote hoogte én vanaf het water.

Je avond begint met een bezoek aan de A’DAM LOOKOUT. Vanaf de bijna 100 meter hoge toren heb je een sensationeel uitzicht op de skyline van Amsterdam en haar omgeving. In de avond worden de huizen, straten en bruggen van de stad ook nog eens magisch uitgelicht.  

Nadat je van het uitzicht hebt genoten, halen wij je per rondvaartboot op bij de steiger aan de voet van A’DAM Toren. Vanaf daar begint de avondvaart langs de vele lichtkunstwerken die de Amsterdamse grachtengordel versieren deze winter. Stap in de wondere wereld van het Amsterdam Light Festival en zie met eigen ogen hoe betoverend de kunstwerken van licht zijn in het donker. 

Audio guide in 2 talen

Tijdens de Water Colors Cruise vertelt onze audio guide je over de indrukwekkende kunstwerken langs de route. De audio guide is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands en Engels.

Water Colors

Wil je alleen een rondvaart maken tijdens het festival? Boek dan een ticket voor de Water Colors Cruise of de Water Colors Open Boat

Je vindt dit misschien ook leuk

We also recommend
;