Water Colors LOOKOUT

Combi: Water Colors Cruise + LOOKOUT

#amsterdamlight

Water Colors LOOKOUT_tulpen in de gracht
vanaf € 29,50

Ben je in de stemming voor een spectaculaire avond uit tijdens het Amsterdam Light Festival? Kies dan voor Water Colors LOOKOUT en bekijk Amsterdam vanaf grote hoogte én vanaf het water.

Je avond begint met een bezoek aan de A’DAM LOOKOUT. Vanaf de bijna 100 meter hoge toren heb je een sensationeel uitzicht op de skyline van Amsterdam en haar omgeving. In de avond worden de huizen, straten en bruggen van de stad ook nog eens magisch uitgelicht.  

Nadat je van het uitzicht hebt genoten, halen wij je per rondvaartboot op bij de steiger aan de voet van A’DAM Toren. Vanaf daar begint de avondvaart langs de vele lichtkunstwerken die de Amsterdamse grachtengordel versieren deze winter. Stap in de wondere wereld van het Amsterdam Light Festival en zie met eigen ogen hoe betoverend de kunstwerken van licht zijn in het donker. 

Audio guide in 2 talen

Tijdens de Water Colors Cruise vertelt onze audio guide je over de indrukwekkende kunstwerken langs de route. De audio guide is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands en Engels.

Water Colors

Wil je alleen een rondvaart maken tijdens het festival? Boek dan een ticket voor de Water Colors Cruise of de Water Colors Open Boat

Water Colors LOOKOUT

2h 30min

Een bezoek aan A’DAM LOOKOUT duurt ongeveer een uur. Je kunt vanaf 19.00 uur naar binnen. De ingang is naast EYE Filmmuseum. De rondvaart vertrekt om 20.30 uur vanaf de steiger voor de A’DAM LOOKOUT en duurt ongeveer 85 minuten.

Tour info

Seizoen: 30 november 2017 - 21 januari 2018

Vertrekt van: A’DAM LOOKOUT - Overhoeksplein 5. (ingang naast EYE Filmmuseum, Amsterdam Noord).

Kinderen 4-12 jaar: €19.50
Kinderen 0-3: gratis.

Beschikbare talen:

Je vindt dit misschien ook leuk

Amsterdam Light Festival rondvaart op een open sloep

Water Colors Open Boat

Bewonder de kunstwerken vanaf een sloep

1h 15min
Beleef een hartverwarmende avondvaart tijdens Amsterdam Light Festival.

Water Colors Cruise

Ticket voor de officiële festivalrondvaart

1h 15min
Beleef Amsterdam Light Festival vanaf het water met de Water Colors Cruise.