Amsterdam Light Festival Cruise & LOOKOUT

Combi: Amsterdam Light Festival Rondvaart + LOOKOUT

#amsterdamlight

Amsterdam Light Festival Cruise & Lookout 2 Amsterdam Light Festival Cruise & Lookout 3 Amsterdam Light Festival Cruise & Lookout 4 Amsterdam Light Festival Cruise & Lookout 5
vanaf € 33,50 37,50

Ben je in de stemming voor een spectaculaire avond uit tijdens het Amsterdam Light Festival? Kies dan voor Amsterdam Light Festival Cruise & LOOKOUT en bekijk Amsterdam vanaf grote hoogte én vanaf het water.

Je avond begint met een bezoek aan de A’DAM LOOKOUT. Vanaf de bijna 100 meter hoge toren heb je een sensationeel uitzicht op de skyline van Amsterdam en haar omgeving. In de avond worden de huizen, straten en bruggen van de stad ook nog eens magisch uitgelicht.  

Nadat je van het uitzicht hebt genoten, halen wij je per rondvaartboot op bij de steiger aan de voet van A’DAM Toren. Vanaf daar begint de avondvaart langs de vele lichtkunstwerken die de Amsterdamse grachtengordel versieren deze winter. Stap in de wondere wereld van het Amsterdam Light Festival en zie met eigen ogen hoe betoverend de kunstwerken van licht zijn in het donker. 

Audio guide in 2 talen

Tijdens de Amsterdam Light Festival Cruise vertelt onze audio guide je over de indrukwekkende kunstwerken langs de route. De audio guide is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands en Engels.

Amsterdam Light Festival Cruise

Wil je alleen een rondvaart maken tijdens het festival? Boek dan een ticket voor de Amsterdam Light Festival Cruise of de Amsterdam Light Festival Open Boat tour

Kies je tour:

Amsterdam Light Festival Cruise & LOOKOUT

2uur 30min

Een bezoek aan A’DAM LOOKOUT duurt ongeveer een uur maar je bent ook eerder welkom. De rondvaart vertrekt vanaf de steiger voor de A’DAM LOOKOUT en duurt ongeveer 85 minuten. Let op: vertrek van de rondvaart is een uur na de aanvangstijd op het ticket.

Amsterdam Light Festival Cruise & LOOKOUT

Tour info

Seizoen:

29 nov 2018 - 20 jan 2019

Vertreklocatie:

A’DAM LOOKOUT - Overhoeksplein 5. (ingang naast EYE Filmmuseum, Amsterdam Noord).

:

2uur 30min

Beschrijving:

Kinderen 4-12 jaar: €22.50
Kinderen 0-3: gratis.

WC
Gids via audiosysteem

Beschikbare talen:

Je vindt dit misschien ook leuk

We also recommend