Amsterdam Light Festival Theatervoorstelling De Lichtcode

De Lichtcode: theater op een rondvaartboot

vanaf € 37,50

Wat begint als een rustig vaartochtje langs de lichtkunstwerken van Amsterdam Light Festival ontaardt al snel in een chaotisch tafereel wanneer het publiek bij toeval getuige lijkt te zijn van een misdrijf.

Speciaal voor Amsterdam Light Festival schreef Chris Bajema , bekend van de podcast Man met de microfoon, in co- productie met Artifex, theatervoorstelling De Lichtcode. De voorstelling duurt 90 minuten en speelt zich af in en rondom de rondvaartboot, waarbij licht én geluid een grote rol spelen. Iedere bezoeker zit aan boord met een koptelefoon en hoort niet alleen de gids, gespeeld door actrice/comédienne Jennifer Evenhuis, maar ook geluiden en gesprekken langs de kant. Hierdoor lijken de passagiers in een film terecht te komen waarin de route langs de lichtkunstwerken het decor vormt.

Zijn alle opvallende lichten langs de route onderdeel van het festival of spelen er zich andere dingen af langs de grachten? Blijft de gastvrouw aan boord haar zenuwen wel de baas? En waarom probeert de politie via de marifoon contact te krijgen met de schipper? Kortom een nieuwe manier om het festival te ervaren: een plek waar theater en lichtkunst samen komen.

Kies je tour:

Amsterdam Light Festival Theater de Lichtcode

Een mysterieus en humoristisch theaterstuk op de grachten van Chris Bajema in co- productie met Artifex tijdens Amsterdam Light Festival.

Amsterdam Light Festival Theater de Lichtcode

Tour info

Seizoen:

29 nov 2018 - 20 jan 2019

Vertreklocatie:

Prins Hendrikkade 37a (opposite Central Station).

WC
Live gids

Beschikbare talen:

Je vindt dit misschien ook leuk

We also recommend