Amsterdam Harbour Cruise

Ontdek de stoere kant van de stad

Amsterdam Harbour Cruise, sightseeing by boat Amsterdam Harbour Cruise, boat sightseeing Amsterdam Harbour Cruise, boat sightseeing tour Amsterdam Harbour Cruise, submarine along the sightseeing tour Amsterdam Harbour Cruise, sightseeing by boat

Spot een Russische onderzeeër, historische pakhuizen en een replica van een driemaster uit 1850. Of vergaap je aan moderne architectuur zoals het Eye Film Museum, Muziekgebouw aan het IJ en het REM eiland. Je kijkt 1,5 uur lang je ogen uit tijdens de Amsterdam Harbour Cruise langs de oevers van het IJ. Vroeger was het IJ de thuishaven van de VOC en tegenwoordig meren er jaarlijks talloze imposante cruiseschepen aan. Op de vernieuwde Amsterdam Harbour Cruise is een gids aan boord om je een hoop leuke wetenswaardigheden te vertellen in het Nederlands en Engels.

In de gezellige salon van het schip kun je een drankje en een snack bestellen en genieten van het steeds veranderende uitzicht. Bij mooi weer bekijk je dit alles met de wind in de haren en de zon in het gezicht, vanaf het open bovendek. Vanaf dit terras heb je het beste uitzicht van Amsterdam.

The map

Vertrektijden
De Amsterdam Harbour Cruise vaart elke vrijdag, zaterdag en zondag op twee tijdstippen per dag: 12.00 uur, en 14.00 uur.

Vertrekplaats Amsterdam Harbour Cruise
Deze boottocht vaart door de havens van Amsterdam en vertrekt vanaf Steiger 14 aan De Ruijterkade, achter het Centraal Station.

Amsterdam Harbour Cruise – Summer

Verlaat de grachten van Amsterdam en verken de havens van het IJ met een live gids aan boord. De Amsterdam Harbour Cruise vertrekt vanaf Pier 14 aan de achterkant van het Centraal Station.

€ 15 1h 30min
Tour info

Seizoen: 01 april 2017 - 29 oktober 2017

Vertrekt van: Steiger 14 (achter Centraal Station Amsterdam)

Kinderen 4-12 jaar: €7.50
Kinderen 0-3: Gratis.

Beschikbare talen: