Amsterdam Harbour Cruise

Ontdek de stoere kant van de stad

Amsterdam Harbour Cruise, sightseeing by boat Amsterdam Harbour Cruise, boat sightseeing Amsterdam Harbour Cruise, boat sightseeing tour Amsterdam Harbour Cruise, submarine along the sightseeing tour Amsterdam Harbour Cruise, sightseeing by boat

Ervaar een warm, winters welkom op de winter editie van de Amsterdam Harbour Cruise! Stap aan boord en warm je op aan een heerlijk glas glühwein of een kop warme chocolade melk. De Amsterdam Harbour Cruise laat je de stoere kant van Amsterdam zien. Haal een frisse neus op het bovendek of geniet van het uitzicht in de comfortabele salon. Je kijkt 1,5 uur je ogen uit tijdens deze vaart langs de oevers van het IJ.

Spot een Russische onderzeeër, historische pakhuizen en een replica van een driemaster uit 1850. Of vergaap je aan moderne architectuur zoals de A’DAM Toren, het Eye Film Museum en Het Muziekgebouw aan ‘t IJ. Waar vroeger het IJ de thuishaven van de VOC was, meren er tegenwoordig jaarlijks talloze imposante cruiseschepen aan. Op de Amsterdam Harbour Cruise is een gids aan boord om je allerlei leuke en interessante wetenswaardigheden te vertellen in het Nederlands en Engels. Om optimaal te genieten van de vaart zal er, naast de glühwein en/of chocolademelk, een heerlijke erwtensoep geserveerd worden.

The map

Vertrektijden
De Amsterdam Harbour Cruise winter editie vaart vanaf 19 november a.s. elke zaterdag op twee tijdstippen per dag: 12.00 uur, en 14.00 uur.

Vertrekplaats Amsterdam Harbour Cruise
Deze boottocht vaart door de havens van Amsterdam en vertrekt vanaf Steiger 14 aan De Ruijterkade, achter het Centraal Station.

Amsterdam Harbour Cruise – Winter

Verlaat de grachten van Amsterdam en verken de havens van het IJ met een live gids aan boord.

€ 15 1h 30min
Tour info

Seizoen: 07 november 2016 - 22 maart 2017

Vertrekt van: Steiger 14 (achter Centraal Station Amsterdam)

Kinderen 4-12 jaar: €7.50
Kinderen 0-3: Gratis.

Beschikbare talen:

Nu boeken (Boeken vindt plaats op site die niet geschikt is voor smartphones)

Boek hier