Rijksmuseum

Met 80 zalen het grootste museum van Amsterdam

Rijksmuseum Amsterdam painting Rijksmuseum Amsterdam hall Rijksmuseum Amsterdam the nightwatch

De grootste verzameling kunstobjecten uit de Nederlandse geschiedenis vind je in het Rijksmuseum. Maar liefst 8.000 schilderijen, beelden en historische voorwerpen vertellen het verhaal van Nederland, van de Middeleeuwen tot nu. Naast topstukken van Rembrandt van Rijn en Johannes Vermeer, vind je in de prachtige gedecoreerde zalen van het Rijksmuseum juwelen, kostuums, wapens, scheepsmodellen, meubels en Aziatische kunst. Met 12.000m2 aan pracht en praal is het Rijksmuseum het grootste museum van Amsterdam.

Niet in de lange wachtrij
Koop nu je kaartje voor het Rijksmuseum bij een van onze rondvaarten en je hoeft niet aan te sluiten in de rij voor de kassa. Met de tickets die je bij Canal Company koopt heb je direct toegang tot het museum. Bespaar dus tijd en geniet extra lang van al het moois dat het Rijksmuseum je te bieden heeft indien je je ticket nu direct bestelt.

Halte en vaarroute Rijksmuseum
De Ornaje en groene lijnen van de Hop On – Hop Off Boat stoppen bij de halte Rijksmuseum/Van Gogh Museum. Vanaf daar sta je vrijwel onmiddellijk voor de ingang van het Rijksmuseum.

Combineren
Je kunt een bezoek aan het Rijksmuseum combineren met de Hop On – Hop Off Boat.

Adres: Museumstraat 1, Amsterdam

Boek hier (externe website)

BOEK NU
The map